Nieuwsbrief Samenwerkingsverband Exmoorpony

Onze nieuwsbrief bevat artikelen over Exmoorpony's in de breedste zin van het woord. Zo is er regelmatig aandacht voor het lopende wetenschappelijk onderzoek naar de oorsprong van de Exmoorpony, dat door onze wetenschappelijk medewerker Henri Kerkdijk wordt gecoördineerd. Daarnaast is er aandacht voor andere vormen van onderzoek. Oudere nieuwsbrieven zijn voor iedereen vrij toegankelijk. De overige nieuwsbrieven zijn uitsluitend toegankelijk voor leden, donateurs, sponsors en vrijwilligers. Als u lid, donateur, sponsor of vrijwilliger wordt helpt u ons om de Exmoorpony te behouden en ontvangt u enkele malen per jaar de nieuwsbrief.

december 2023
december 2022
december 2021
december 2020
juli 2019
november 2018
december 2017
mei 2017
december 2016
februari 2016
december 2015
maart 2015
december 2014
maart 2014
november 2013
april 2013
november 2012
april 2012
november 2011
maart 2011
november 2010
januari 2010
juni 2009
januari 2009

Poelen.nu
Poelen zijn belangrijk als leefgebied van o.a. kikkers, salamanders, libellen en waterplanten. Aanleg en goed onderhoud van poelen is dus belangrijk om deze soorten te behouden. Maar hoe leg je een goede poel aan? En wanneer en hoe voer je vervolgens het beheer uit? Deze website laat zien hoe je daarbij te werk gaat.
Walburg Schilderwerken
Zoekt u een kwalitatief goede, betrouwbare schilder in Almere/Amsterdam?

Walburg Schilderwerken staat voor u klaar. Wij zijn betrouwbaar, snel en zitten al meer dan 25 jaar in het vak. Wij zijn gevestigd in Almere en werken ook in de regio Amsterdam.

U wilt toch ook dat uw bedrijfspand of woning netjes en vakkundig geschilderd wordt? Ga daarom snel naar contact en vul het formulier in om een afspraak te maken.

Los Platanos
Los Platanos is de naam van een villa in de stad Almuñecar aan de Spaanse Costa del Sol

Double U Blues
Double U Blues is een 4 man sterke Wageningse blues band.
De band speelt covers van bluesartiesten als: Red Devils, Johnny Dyer, the Kingsnakes, Sonny Boy Williamson, Stevie Ray Vaughan, Radio Kings, John Lee Hooker en Guy Forsyth.
Double U Blues bestaat uit: Raimondo Otten (zang, bluesharp), Serge Evers (gitaar), Frans van de Goot (bas), Ton van de Weerd (drums)
Daarnaast hebben we onze eigen geluidstechnicus: Jos van Doren

Samenwerkingsverband Exmoorpony
De Nederlandse Exmoorpony eigenaren hebben het Samenwerkingsverband Exmoorpony opgericht om een bijdrage te leveren aan het wereldwijde behoud van dit wilde paard.

Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek
Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek is in 2007 opgericht met het doel om de hoge natuurwaarden in het brongebied van de Aalsbeek bij Belfeld en Tegelen weer terug te krijgen.

Café Bij Roos
bij Roos is ons nieuwe cafe aan de gezellige markt van Wageningen, geopend op 15 augustus 2020. We zijn een familiebedrijf met veel horeca ervaring en gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je vindt bij ons een kleine kaart met eenvoudige maar smaakvolle lunchgerechten. Ook ’s avonds kun je bij ons terecht voor hapje en natuurlijk een drankje.

Mike Lubberts - SPORTMASSEUR
Mike Lubberts, Wageningen, sportmassage, ontspanningsmassage, LID NGS

Bluesroute Wageningen
Wagenings bluesfestival Live Blues: 3e weekend van januari

TypTop Casting
Modellenbureau TypTop Casting