Help ons

Kuddehouders

Het Samenwerkingsverband wil zo toegankelijk mogelijk zijn voor eigenaren van Exmoorpony's. Er is immers een groot aantal Exmoorpony's nodig voor het behoud van de genetische diversiteit. Indien u meerdere Exmoorpony's heeft en daarvan de zuivere afkomst kunt aantonen, kunt u zich bij ons aanmelden als ‘Kuddehouder’. Uw Exmoors worden dan geïnspecteerd en opgenomen in het stamboek. Hiertoe kunt u het beste contact opnemen met Hans Hovens (tel: 077-4642999/email: info@faunaconsult.nl). Ook wordt u dan de (onregelmatig verschijnende) nieuwsbrief digitaal toegezonden. Het lidmaatschap bedraagt € 30,- per jaar voor houders met 10 of minder fokmerries en € 60,- per jaar voor houders met meer dan 10 fokmerries.

Beschermer of sponsor worden

U kunt ons werk steunen door beschermer te worden. Dat kost € 30,- per jaar. Indien u € 100,- of meer wilt bijdragen dan bent u sponsor en vermelden wij u op onze site. Beschermers en sponsors wordt de nieuwsbrief digitaal toegezonden. Indien u zich als beschermer of sponsor wilt aanmelden, dan kunt u het beste contact opnemen met Shirley Hovens-Naber (tel: 06-16720666/e-mail: Shirley@faunaconsult.nl).

Poelen.nu
Poelen zijn belangrijk als leefgebied van o.a. kikkers, salamanders, libellen en waterplanten. Aanleg en goed onderhoud van poelen is dus belangrijk om deze soorten te behouden. Maar hoe leg je een goede poel aan? En wanneer en hoe voer je vervolgens het beheer uit? Deze website laat zien hoe je daarbij te werk gaat.
Walburg Schilderwerken
Zoekt u een kwalitatief goede, betrouwbare schilder in Almere/Amsterdam?

Walburg Schilderwerken staat voor u klaar. Wij zijn betrouwbaar, snel en zitten al meer dan 25 jaar in het vak. Wij zijn gevestigd in Almere en werken ook in de regio Amsterdam.

U wilt toch ook dat uw bedrijfspand of woning netjes en vakkundig geschilderd wordt? Ga daarom snel naar contact en vul het formulier in om een afspraak te maken.

Los Platanos
Los Platanos is de naam van een villa in de stad Almuñecar aan de Spaanse Costa del Sol

Double U Blues
Double U Blues is een 4 man sterke Wageningse blues band.
De band speelt covers van bluesartiesten als: Red Devils, Johnny Dyer, the Kingsnakes, Sonny Boy Williamson, Stevie Ray Vaughan, Radio Kings, John Lee Hooker en Guy Forsyth.
Double U Blues bestaat uit: Raimondo Otten (zang, bluesharp), Serge Evers (gitaar), Frans van de Goot (bas), Ton van de Weerd (drums)
Daarnaast hebben we onze eigen geluidstechnicus: Jos van Doren

Samenwerkingsverband Exmoorpony
De Nederlandse Exmoorpony eigenaren hebben het Samenwerkingsverband Exmoorpony opgericht om een bijdrage te leveren aan het wereldwijde behoud van dit wilde paard.

Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek
Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek is in 2007 opgericht met het doel om de hoge natuurwaarden in het brongebied van de Aalsbeek bij Belfeld en Tegelen weer terug te krijgen.

Café Bij Roos
bij Roos is ons nieuwe cafe aan de gezellige markt van Wageningen, geopend op 15 augustus 2020. We zijn een familiebedrijf met veel horeca ervaring en gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je vindt bij ons een kleine kaart met eenvoudige maar smaakvolle lunchgerechten. Ook ’s avonds kun je bij ons terecht voor hapje en natuurlijk een drankje.

Mike Lubberts - SPORTMASSEUR
Mike Lubberts, Wageningen, sportmassage, ontspanningsmassage, LID NGS

Bluesroute Wageningen
Wagenings bluesfestival Live Blues: 3e weekend van januari

TypTop Casting
Modellenbureau TypTop Casting