Help ons

Kuddehouders

Het Samenwerkingsverband wil zo toegankelijk mogelijk zijn voor eigenaren van Exmoorpony's. Er is immers een groot aantal Exmoorpony's nodig voor het behoud van de genetische diversiteit. Indien u meerdere Exmoorpony's heeft en daarvan de zuivere afkomst kunt aantonen, kunt u zich bij ons aanmelden als ‘Kuddehouder’. Uw Exmoors worden dan geïnspecteerd en opgenomen in het stamboek. Hiertoe kunt u het beste contact opnemen met Hans Hovens (tel: 077-4642999/email: info@faunaconsult.nl). Ook wordt u dan de (onregelmatig verschijnende) nieuwsbrief digitaal toegezonden. Het lidmaatschap bedraagt € 30,- per jaar voor houders met 10 of minder fokmerries en € 60,- per jaar voor houders met meer dan 10 fokmerries.

Beschermer of sponsor worden

U kunt ons werk steunen door beschermer te worden. Dat kost € 30,- per jaar. Indien u € 100,- of meer wilt bijdragen dan bent u sponsor en vermelden wij u op onze site. Beschermers en sponsors wordt de nieuwsbrief digitaal toegezonden. Indien u zich als beschermer of sponsor wilt aanmelden, dan kunt u het beste contact opnemen met Dorien Mekel (tel: 06-22535170/e-mail: info@mekeldewitteraaf.nl).

Poelen.nu
Poelen zijn belangrijk als leefgebied van o.a. kikkers, salamanders, libellen en waterplanten. Aanleg en goed onderhoud van poelen is dus belangrijk om deze soorten te behouden. Maar hoe leg je een goede poel aan? En wanneer en hoe voer je vervolgens het beheer uit? Deze website laat zien hoe je daarbij te werk gaat.
Walburg Schilderwerken
Zoekt u een kwalitatief goede, betrouwbare schilder in Almere/Amsterdam?

Walburg Schilderwerken staat voor u klaar. Wij zijn betrouwbaar, snel en zitten al meer dan 25 jaar in het vak. Wij zijn gevestigd in Almere en werken ook in de regio Amsterdam.

U wilt toch ook dat uw bedrijfspand of woning netjes en vakkundig geschilderd wordt? Ga daarom snel naar contact en vul het formulier in om een afspraak te maken.

Los Platanos
Los Platanos is de naam van een villa in de stad Almuñecar aan de Spaanse Costa del Sol

Double U Blues
Double U Blues is een 4 man sterke Wageningse blues band.
De band speelt covers van bluesartiesten als: Red Devils, Johnny Dyer, the Kingsnakes, Sonny Boy Williamson, Stevie Ray Vaughan, Radio Kings, John Lee Hooker en Guy Forsyth.
Double U Blues bestaat uit: Raimondo Otten (zang, bluesharp), Serge Evers (gitaar), Frans van de Goot (bas), Ton van de Weerd (drums)
Daarnaast hebben we onze eigen geluidstechnicus: Jos van Doren

Samenwerkingsverband Exmoorpony
De Nederlandse Exmoorpony eigenaren hebben het Samenwerkingsverband Exmoorpony opgericht om een bijdrage te leveren aan het wereldwijde behoud van dit wilde paard.

Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek
Stichting Natuurbeheer Brongebied Aalsbeek is in 2007 opgericht met het doel om de hoge natuurwaarden in het brongebied van de Aalsbeek bij Belfeld en Tegelen weer terug te krijgen.

Hotel & Eetcafé De Herberg
Hotel & Eetcafé De Herberg ligt op steenworp afstand van Valkenburg en kenmerkt zich door de gezellige sfeer en gastvrijheid. In het hotel is een eetcafé aanwezig waar u kunt genieten van diverse gerechten voor zowel lunch als diner. Ontspannen genieten van een hapje en een drankje is mogelijk in de lounge van het hotel (inclusief draadloos internet en tv). Het ruime terras biedt plaats aan zo’n 80 personen met een prachtig uitzicht over De Geulvallei.

Nancy Albers fotografie
Nancy Albers fotografie verzorgt bruidsfotografie in Wageningen en omgeving.

Mike Lubberts - SPORTMASSEUR
Mike Lubberts, Wageningen, sportmassage, ontspanningsmassage, LID NGS

Bluesroute Wageningen
Wagenings bluesfestival Live Blues: 3e weekend van januari